Even voorstellen

Het is er dan uiteindelijk toch van gekomen. Na 23 jaar er over nagedacht te hebben zijn we eindelijk over gegaan tot de beslissing om een B&B op te starten.

Telkens was er wel een bepaalde reden om het "even" uit te stellen. 

Nu onze 2 kinderen stilaan prachtige jong volwassenen geworden zijn is de tijd rijp om aan onze droom te werken.

Op paasmaandag 2018 zijn we een eerste keer naar dit mooie pand gaan kijken en we waren er op slag verliefd op! Nu vele maanden later is het eindelijk zo ver!

Met de hulp van vele vrienden kunnen we jullie B&B The Place 2 Beer voorstellen! Onze B&B kan je uitvoerig op deze website leren kennen maar eerst gaan we hier onszelf eens voorstellen.

Wij zijn Francis en Peggy, een doorsnee koppel uit Scherpenheuvel waar we ondertussen 25 jaar wonen. Francis is dispatcher bij De Lijn, het organiseren zit in het bloed. 

Peggy werkt bij een onderhoudsbedrijf en daarboven op zorgt ze graag voor onze 2 fantastische kinderen (Lincey en Jordy).

Francis studeerde af aan de Hotelschool en Peggy heeft een diploma haartooi. Samen werkten we ongeveer 10 jaar in de horeca.

Peggy is verzot op dansen, Francis is een fervent geocacher en samen trekken we er ondertussen al 9 jaar op uit met onze camper om de wijde wereld te verkennen.

Vanaf heden zal je ons voortaan in onze B&B vinden.

We zullen er alles aan doen om iedereen een warm gevoel te geven en een fijne vakantie te laten beleven.

Hopelijk zien we elkaar snel !


Francis en Peggy